MANGE HESTEKRÆFTER PÅ ET LILLE OMRÅDE

Gennemtestet teknologi

Komposit diskkoblinger

Zero-Maxs komposit diskkoblinger er præcise og robuste løsninger til de mest krævende moderne servomotorer med høj fart og bevægelseskontrol applikationer og lader dig overføre mange hestekræfter i en lille konvulut.

Disse fleksible akselkoblinger med høj fart er ideelle til cykliske applikationer, hvor hurtighed og gentagen præcision er afgørende for at holde systemerne kørende 24 timer om dagen 7 dage om ugen.

Kan modstå presset fra en servomotor. I sammenligning hertil har andre koblinger muligvis en høj torsionel stivhedsspecifikationer; dog kan de være for skrøbelige til at kunne klare presset fra andre applikationer med høj fart.

Den arbejdende del er lavet af kompositmateriale med en høj præcision. Det patenterede design har en høj torsionel stivhed og alligevel giver forskydninger i applikationer med et høje niveau af stress. Komposit diskkoblinger har en glimrende modstandsdygtighed over for kemiske stoffer og fugt og kan bruges uden vedligeholdelse i hårde omgivelser.

EGENSKABER

Komposit diskkoblinger

 • Ingen tilbageslag; påkrævet til belastninger og præcisionsapplikationer
 • Høj torsionel stivhed; glimrende til præcisionsapplikationer
 • Vedligeholdesesfri; der er ikke behov for smørelse
 • Kompakt design; kræver ikke meget plads mellem akselenderne
 • Længere holdbarhed end metaldiske; lavet og vurderes til at kunne holde evigt; ingen fejl som følge af ætsning.
 • Kan anvendes ved følgende temperaturer: -70° to 250°F (-57° to 121°C)
 • Enhedsdiskpakke; ingen løse bøsninger eller diske, så de nemt kan udskiftes
 • Laserskårne diske: Præcisionsskæring kan modificeres for specialiserede og kundespecifikke designs som kræver en højere moment, torsionel stivhed eller forskydningskapaciteter
 • Diskenes materiale giver kemisk modstand og elektrisk isolering
 • Det sorte oxidlag på stålnav og den sorte anodisering på aluminiumnav forhindrer korrosion i normale industriomgivelser
 • Den præcise boring i diskbøsningerne sørger for at skudbolten og bøsninger sidder godt sammen, hvilket holder montagen koncentrisk og sikrer drift i høj fart.
 • Precision machined hubs provide further concentricity for quiet operation.
 • RoHS godkendt: fremstillet af RoHS-godkendte materialer og indeholder ingen forbudte stoffer

FORDELE

Komposit diskkoblinger

Standard og kundespecifikke komposit diskkoblinger kan fås til alle slags applikationer.

Behøver du en større forskydning og en større momentkapacitet i din kobling? Behøver du mere fleksibilitet og torsionel stivhed? Behøver du en meget stor huldiameters kobling? Eller en lang afstandskobling?

Zero-Maxs komposit diskkoblinger kan fås i flere stilarter, modeller og størrelser. Ellers kan Zero-Max designe og skabe en kundespecifik komposit diskkobling lavet specielt til at kunne klare dine behov og ønsker.
Ideel til applikationer med høj præcision, inklusive pakkemaskiner. Plukkemaskiner, printemaskineri, maskinværktøjer og de fleste systemer der bruger servomotorer.

Komposit diskkoblinger kan fås i:
Stål, rustfrit stål og aluminium
Enkeldisk & dobbeltdisk
Floating shaft og kundespecifikke modeller.

LADER DIG OVERFØRE

MANGE HESTEKRÆFTER PÅ ET LILLE OMRÅDE