Momentbegrænser

Servoclass kobling

Crown geardrev

INDUSTRIOMRÅDER

Anbefalinger

For hjælp i design-processen, bør du overveje følgende Zero-Max løsninger:

ServoClass koblinger – lav inerti, høj hastighed, torsionelt stiv spænderingstype hub servo-motor-kobling til krævende applikationer.

Schmidt koblinger – i stand til at transmittere rotationskraft mellem to aksler med 17” parallelforskydning. Momentkapacitet op til 459,000 i-lbs.

Justerbare hastighedsdrev – uendeligt variabel hastighedskontrol til mekaniske systemer.

Crown Gear Drev – letvægts, holdbar retvinkel gearkasse med spiralformet gearing.

Torq-Tenders – overbelastning-sikkerhedskoblinger, der er modstandsdygtige mod mekaniske momentbegrænsninger. 

Roh’Lix – lineære aktuatorer til konvertering af rotationsbevægelse i forbindelse med præcis lineær bevægelse, med kørehastigheder på op til 70 tommer i sekundet. 

Phas- Lok – enkel og positiv fasejustering til kædedrev og timing trisser.

INDUSTRIOMRÅDER

Dynamometer & Testmaskineri-koblinger

Dagens automations- og specialmaskiner dækker hele spektret af industriområder – fra medicinsk og fødevareforarbejdning til militær-hardware og samlesystemer. Alt er designet til at gøre tingene hurtigere og med lav eller ingen arbejdskraft. Alle disse automatiserede systemer og maskiner kræver strømforbindelser til varierede typer servo og andre typer af motorer. Så godt som alle disse systemer kræver præcision og højhastigheds-ydeevne – nøglefordele for bevægelseskontrol-produkter fra Zero-Max.

Zero-Max har i mange år været en betroet og godkendt designer af bevægelsessystem-produkter til automation- og specialmaskineindustrien. Zero-Max forstår de stigende krav mht. højere ydeevne og designer vores produkter til at imødekomme disse.