Designet til at operere under en lang række forskellige forhold.

GENNEMTESTET TEKNOLOGI

Overbelastningsbeskyttelse

Zero-Maxs Torq-Tender overbelastningssikkerhedsenheder inkorporerer momentbegrænsere til pålidelig overbelastningsbeskyttelse. Når der sker stop eller ekstremt store belastninger, vil den indbyggede momentbegrænser pålideligt og hurtigt blive frigivet for at forhindre skader på systemet.

Torq-Tender momentbegrænseren er umulig at ændre på. Når den først er installeret, kan momentværdien ikke ændres. Denne egenskab sikrer det maskinerede designs integritet og giver dyre og potentielt risikable kalibreringsprocedurer unødvendige. Momentværdien kontrolleres af partnummeret der bestilles; denne værdi afgør hvilken kilde/fjeder der bruges under samlingen af momentbegrænseren.

FORDELE OG EGENSKABER

Overbeslastningsbeskyttelse

  • Momentværdier kan skiftes i marken, men momentbegrænsere skal dog fjernes, og fjedren skal erstattes for at opnå den nye momentværdi.

  • Standard momentbegrænsere er tovejs. Momentværdien forbliver den samme på trods af rotation. Hvis den specificeres, kan momentbegrænseren gendannes til fabriksindstillinger for at afgive forskellige momentvurderinger for forskellige roterende retninger.

  • Når den bruges som kobling, opfylder momentbegrænseren 2 funktioner: 1) En fleksibel drivakselkobling; 2) en mekanisk momentbegrænser.

  • I aksel-til-aksel konfigurationer kan momentbegrænseren hjælpe kantede akslers fejljusteringer op til 1.5° og parallelle fejljusteringer fra 0.005” til 0.015”.

  • Mekaniske momenters design gør den velegnet til at bruges i en bred række af industrielle miljøer. Specialdesign og materialer kan bruges til at modstå selv de hårdeste betingelser.

  • Alle Zero-Maxs momentbegrænsere er lavet af varmebehandlet stål for at få en meget lang levetid.