ServoClass kobling

Roh’Lix

Justerbart hastighedsdrev

Industriområder

Anbefalinger

For hjælp i design-processen, bør du overveje følgende Zero-Max løsninger:

CD koblinger – ideelle til applikationer med høj træthed, som indexing og højhastighedsvendende belastninger.

ServoClass koblinger – gør det muligt for kugleskrue-aktuatorer at opnå en position hurtigere og lettere med øget pålidelighed og lavere lejebelastninger.

Schmidt koblinger – offset koblinger, som er ideelle til rullestationer eller applikationer med faste eller varierende akselforskydninger.

Justerbare hastighedsdrev – gode løsninger til sekundære drev eller til finjustering af hastighed i udgående transportbånd.

Crown Gear Drev – til at dreje retvinklet i mekaniske systemer.

Torq-Tenders – overbelastning-sikkerhedskoblinger, der er modstandsdygtige mod mekaniske momentbegrænsninger. 

Roh’Lix – lineære aktuatorer med indbygget overbelastningsbeskyttelse og kræver ingen smøring.

Phas- Lok – simpel og positiv fasejustering til kædedrev.

INDUSTRIOMRÅDER

Pakningsmaskiner

Hurtighed, præcision og pålidelighed er afgørende for embalageapplikationer. Jo hurtigere et produkt kan pakkes, des højere er værdien af pakningsmaskinen.

Zero-Max tilbyder adskillige bevægelseskontrolsprodukter, som vil hjælpe pakningsmaskine-designere med at opnå højere ydelse.

Designer du med Zero-Max komponenter vil det forbedre maskinhastigheden og sikre at systemet er mindre tilbøjeligt til at bryde sammen.

Med øget brug af servo-motorer i embaleringsmaskiner, er den højere præcision og robuste designfunktioner af Zero-Max CD Koblinger og ServoClass Koblinger et foretrukket valg.

Designere af embaleringssystemer anerkender, at der er mange muligheder for at tilslutte en servo-motor til en kugleskrue, dog foretrækker de igen og igen pålideligheden og den høje ydelse af Zero-Max’ fleksible akselkoblinger.