Pålidelig & driftssikker

overførsel af kraft

GENNEMTESTET TEKNOLOGI 

Crown Gear

Crown Gear er et af Zero-Max Incs. Brands, der tilbyder markedets mest pålidelige and driftssikre kraftoverførsler.

Designet til pålidelig og billig kraftoverførsel er Crown Gears retvivinklede gearkasser kompakte og effektive, støjsvage under arbejdet. Crown Gear retvinklede gearkasser kan fås i farttyperne 1:1 og 2:1 samt i to- og trevejs versioner. Der er adskillige stilarter af aksler samt specialdesignede enheder til rådighed for at kunne håndtere de fleste applikationer.

Crown Gear sætter standarderne for 1:1 og 2:1 spiral bevel gearkasser. Alle komponenter er fremstillet med maskinel præcision, inspiceret og derefter samlet forsigtigt. Crown Vinkelgear er stille under anvendelse på grund af den særlige hensyntagen i fremstillingen og samlingen.

Crown Gear retvinklede gearkasser er kompakte, pålidelige spiral bevel gearkasser for en pålidelig og økonomisk billig overførsel af kræfter.

Vores retvinklede gearkasser kan fås i adskillige standardmodeller, hvilket inkluderer og to- og trevejede versioner og i 1:1 og 2:1 hastigheder. Crown Gear standardmodeller er designet til at imødekomme en bred række af moment- og akselhastigheder.

EGENSKABER

Crown Gear 

  • Crown Gear har dobbeltforseglede rullelejer, der holder smøringen inde og snavs ude.
  • Hårdere præcisionen og ground ball rullelejer for en nem, støjsvag og lang levetid.
  • Ikke magnetiske aksler af rustfrit stål er modstandsdygtige over for korrosion og kræver kun minimal vedligeholdelse.
  • Hus af aluminiumslegering med en lav vægt for maksimal styrke og varmespredning.
  • Mange standardtyper og størrelser samt specialaksler. Få lige den model der passer perfekt til dine applikationsbehov.
  • Mange monteringspositioner, hvilket gør overvejelserne omkring design meget enkle.

Den mest pålidelige og driftsikre overførsel af strøm på markedet.

FORDELE

Crown Gear

Crown Gear to- og trevejs retvinklede gearkasser overfører kræfter med stille og pålidelige spiral bevel gears.

Crown Gear retvinklede gearkasser har en hård spiral bevel gears og ikke-magnetiske aksler af rustfrit stål. De er kompakte og giver adskillige muligheder for montering. Det fuldstændigt lukkede design sikrer at det indre gear ikke kan komme ud af sporingen, sidde i klemme eller blive skadet af rester.

Aluminiumshuset på disse retvinklede gearkasser er designet for maksimal styrke og varmespredning. Driverne kan fås med aksler med en diameter på 3/8, ½, 5/8 og ¾ tommer og i enheder på to og tre vej, begge i det relative forhold 1:1 og 2:1. Trevejsenheder i 1:1 og 2:1 kan fås med aksler på 1 tomme.

Der er et stort udvalg af aksler til rådighed, inklusive firkantede, rektanglet, udvidede, forkortede og trappeformede.