GENNEMTESTET TEKNOLOGI

IP65 Crown Gear

Vores IP65-klassificerede gearkasser tilbyder en effektiv og kompakt løsning, hvor Ingress Protection eller korrosionsbeskyttelse er nødvendigt. (f.eks. Fødevarerelaterede eller andre applikationer, der kræver rensning). Vores IP65 model har en indgangsaksel og to udgangsaksler for at give en let 90-graders drejning af kraftoverførslen. Disse IP65-nominelle gearkasser har aksler i rustfrit stål, akseltætninger og et forniklet aluminiumshus for korrosionsbestandighed.

 IP65 modellen tilbydes i mange størrelser og specifikationer. Designet er et low backlash design og tilbydes i ratioer 1:1, 2:1. Aksel størrelser som den tilbydes i er 3/8, 1/2. 5/8, 3/4 og 1″. 

 

EGENSKABER

Crown Gear

  • Crown Gear har dobbeltforseglede rullelejer, der holder smøringen inde og snavs ude.
  • Hårdere præcisionen og ground ball rullelejer for en nem, støjsvag og lang levetid.
  • Ikke magnetiske aksler af rustfrit stål er modstandsdygtige over for korrosion og kræver kun minimal vedligeholdelse.
  • Hus af aluminiumslegering med en lav vægt for maksimal styrke og varmespredning.
  • Nikkelbelægning på aluminumshuset, for mere beskyttelse.
  • Mange standardtyper og størrelser samt specialaksler. Få lige den model der passer perfekt til dine applikationsbehov.
  • Mange monteringspositioner, hvilket gør overvejelserne omkring design meget enkle.

FORDELE

IP65 Crown Gear

Crown Gear to- og trevejs retvinklede gearkasser overfører kræfter med stille og pålidelige spiral bevel gears.

Crown Gear retvinklede gearkasser har en hård spiral bevel gears og ikke-magnetiske aksler af rustfrit stål. De er kompakte og giver adskillige muligheder for montering. Det fuldstændigt lukkede design sikrer at det indre gear ikke kan komme ud af sporingen, sidde i klemme eller blive skadet af rester.

Nikkelbelægnings huset på disse retvinklede gearkasser er designet for maksimal styrke og varmespredning. Driverne kan fås med aksler med en diameter på 3/8, ½, 5/8 og ¾ tommer og i enheder på to og tre vej, begge i det relative forhold 1:1 og 2:1. Trevejsenheder i 1:1 og 2:1 kan fås med aksler på 1 tomme.

Ved IP65 modellen har vi fokuseret på levetiden og ekstra korrosionsbeskyttelsen. Dette produkt kan klare det hårde miljø som konstante nedvaskninger og meget mere.