Mange hestekræfter på et lille område

Komposit diskkoblinger

 

Dobbelt-fleksible

A1C Spænderings type/Aluminiums Nav Dobbelt Fleksible Koblinger

Zero-Maxs serie af A1C dobbelt fleksible komposit koblinger giver endnu større forskydningskapacitet end vores A1C enkelt fleksible koblinger. Med deres lave vægt og træghed er disse koblinger velegnede til applikationer med præcisions bevægelseskontrol. Modsat lignende koblinger af denne type giver vores dobbelt fleksible koblinger både torsionel stivhed og en høj udholdenhed, hvilket gør dem velegnede til krævende applikationer, især dem der kræver høj fart med høje forskydningsevner.

Ydeevne uden tilbageslag og kompakte fodspor gør det muligt for dem at blive brugt i en bred vifte af applikationer.

Et sort anodiseret beskyttende lag giver en forbedret beskyttelse mod korrosion.

Spænderings nav/Aluminiums Nav Dobbelt Fleksible Koblinger

Designet til applikationer der kræver stor forskydningskapacitet giver vores dobbelt fleksible koblinger nem drift uden tilbageslag, selv ved høje hastigheder. Høj torsionel stivhed og fremragende udholdenhed gør vores koblinger ideelle til udfordrende applikationer.  Disse dobbelt fleksible koblinger er glimrende til store belastninger og giver takket være deres forskydningskapacitet en meget lav reaktionsbelastning.

Aluminiumshuset har en meget let vægt, men er stadig meget slidstærkt og reducerer trægheden; et sort anodiseret beskyttende lag giver en forbedret beskyttelse mod korrosion.

Spænderings type/Stål Nav Dobbelt Fleksible Koblinger

Vores dobbelt fleksible koblinger med stål nav er ideelt tilpasset til brug i præcision bevægelseskontrol. Meget høj forskydningskapacitet og den høje torsionelle stivhed hjælper med at sikre en høj ydeevne i selv de mest krævende applikationer. Disse dobbelt fleksible koblinger i stål er bygget med et kompakt fodaftryk, hvilket gør dem nemme at installere i maskiner og systemer med begrænset plads. De giver ingen tilbageslag og en nem udførelse i høje hastigheder og er glimrende til store belastninger.

Et sort oxideret beskyttende lag giver en forbedret beskyttelse mod korrosion.


QD/Bushing Type Nav Dobbelt Fleksible Koblinger

Zero-Maxs dobbelt fleksible koblinger med dobbelt QD bushing type nav er udviklet til applikationer der kræver en høj forskydningskapacitet. Den store forskydningskapacitet gør dem sammen med den høje torsionelle stivhed, fremragende holdbarhed og den overordnede høje ydeevne til en pålidelig og alsidig løsning for en bred række af applikationer til bevægelseskontrol.

De giver en nem drift i høje hastigheder uden tilbageslag. Bushing type nav af stål er sort oxiderede for en forstærket beskyttelse mod korrosion.

Pinolskrue/Stål nav Dobbelt Fleksible Koblinger

Med sin høje torsionelle stivhed og høje forskydningskapacitet hjælper vores pinolskrue dobbelt fleksible koblinger med at sikre anvendelsen i høj præcision i bevægelseskontrol applikationer. Disse komposit diskkoblinger er kompakte, men giver alligevel en dobbelteforskydningskapacitet i forhold til lignende koblinger. De er udviklet til anvendelse ved meget høje hastigheder, og der er utrolig lav reaktionsbelastning på akselrullelejerne.

Et sort anodiseret beskyttende lag giver en forbedret beskyttelse mod korrosion.

Kundespecifikke Dobbelt Fleksible Koblinger

Alle Zero-Maxs dobbelt fleksible komposit diskkoblinger kan skræddersyes til hver enkelt kunde for at passe til applikationens behov og ydeevne. Huldiameter, torsionel stivhed, forskydningskapacitet og andre faktorer kan tilpasses enkeltvis, så de passer præcist til dine behov.