Mange hestekræfter på et lille område

KOMPOSIT DISKKOBLINGER

Enkelt fleksible

A1C Spændingstype/Aluminiumsnav enkelt fleksible Koblinger

Med deres lave vægt og inerti er Zero-Maxs A1C enkelt fleksible standard diskkoblinger den ideelle løsning for krævende servomotor-applikationer. Vores A1C koblinger giver en høj torsionel stivhed og en stor holdbarhed, hvilket gør dem i stand til at modstå slitage og slid der kommer af at blive brugt uden pause. Disse kompakte fleksible koblinger giver ingen nedgang i ydeevnen.

Sort anodisering for en forstærket beskyttelse mod korrosion.

Spænderingstype/Aluminiumsnav Enkelt fleksible koblinger

Zero-Maxs unikke design giver vores enkelt spændering, aluminiumsnav enkelt fleksible koblingers høje torsionelle stivhed og utrolig udholdenhed for brug i udfordrende applikationer. Disse fleksible koblinger giver ikke tilbageslag og arbejder hårdt ved høj hastighed sammen med et kompakt fodaftryk der lader dem passe til applikationer med meget lidt plads.

Sort anodisering for en forstærket beskyttelse mod korrosion.

Spændering type / Nav enkelt fleksible koblinger i rustfrit stål

Fremstillet af legeringsstål og er modstandsdygtigt over for korrosion. Produceret i højkvalitet 300 rustfrit stål er disse diskkoblinger ideelle til brug i hårde miljøet og applikationer, hvor de udsættes for kemiske materialer eller vand/saltvand. Vores fleksible koblinger af rustfrit stål giver en høj torsionel stivhed, er vedligeholdelsesfrie og har en meget lang levetid.

Spænderingstype/Stålnav fleksible koblinger

Vores kulstofstål enkelt spændinger, enkelt fleksible koblinger er en glimrende løsning for applikationer uden tilbageslag. Uden torsionel stivhed, ekstremt store udholdenhed og et kompakt fodaftryk er disse fleksible koblinger alsidige og pålidelige nok til en bred række anvendelsesområder. Disse koblinger kan bruges i applikationer med høj fart med kun få tilpasninger.

Sort anodisering for en forstærket beskyttelse mod korrosion.

QD/Bushing Type nav enkelt fleksible koblinger

Udviklet med høj torsionel stivhed og høj udholdenhed er vores QD enkelt fleksible koblinger velegnede til bevægelsesapplikationer der kræver en ydeevne og ingen tilbageslag. Zero-Maxs QD enkeltkoblinger er glimrende for belastninger og giver en god drift ved høje hastigheder. Disse koblinger kan bruges i applikationer med meget høj hastighed.

Sort anodisering for en forstærket beskyttelse mod korrosion.

Pinolskrue/Rustfrit stål nav enkelt fleksible koblinger

Til opgaver med bevægelseskontrol der kræver stor styrke og modstandsdygtighed over for korrosion er Zero-Maxs enkelt pinolskrue koblinger med nav af rustfrit stål den ideelle løsning. Nav og udstyr er fremstillet af høj kvalitets 300 rustfrit stål for modstandsdygtighed over for kemikalier, vand/saltvand og andre miljømæssige ting. Disse koblinger af rustfrit stål er lavet specielt lavet til ikke at give tilbageslag i selv de mest krævende applikationer.

Pinolskrue/ Stål nav enkelt fleksible koblinger

Pinolskruen af stål-versionen af vores enkelt fleksible komposit diskkoblinger er ideel for at sikre objekter i eller mod hinanden i udfordrende maskinoperationer med høj præcision. Disse stålkoblinger giver en høj torsionel stivhed, ingen tilbageslag og har en meget lang levetid. Et kompakt fodaftryk gør dem alsidige til at bruges i en bred række applikationer. Vores enkel fleksible koblinger kan anvendes i applikationer med meget høj fart med kun små tilpasninger.

Sort anodisering for en forstærket beskyttelse mod korrosion.

Kundespecifik enkelt fleksible koblinger

Alle vores enkelt fleksible komposit diskkoblinger kan kundespecifikt tilpasses til din applikation og dine specifikke og unikke behov. Huldiameters kobling, forskydningskapacitet og andre egenskaber kan skræddersyes for at imødekomme dine unikke behov.