Your specialist for pressure monitoring and transmission technology.

GENNEMTESTET TEKNOLOGI

Koblinger

SUCO – Din specialist i trykovervågning og transmissionsteknologi.

SUCO Robert Scheuffele GmbH & Co. Kg, bedre kendt under handelsnavnet SUCO, er en veletableret specialist i produkter til væsketeknologi og energioverførsel. Trykovervågning af hydrauliske eller pneumatiske systemer sikres af et stort produktsortiment. Trykmåling og vakuum afbrydere, skræddersyede versioner med stiks eller kabler har ifølge det nye ATEX-direktiv fået et glimrende ry over hele verden.

I SUCOS produktsortiment findes også elektroniske trykafbrydere, transmitterer og sensorer.

I produktsortimentet for transmissionsteknologi er der adskillige centrifugalkoblinger og bremser, elektromagnetiske aksler og bremser samt kombinationer med anden elementer af transmissionsteknologi for et komplet system.

FORDELE OG EGENSKABER

Aksler

Centrifugalkoblinger og bremser:
Centrifugalkoblinger og bremser bruges når input- og outputsiden skal være adskilt under et stop, og outputsiden skal arbejde fartafhængigt. Fordele ved centrifugalkoblinger er belastnings- og glidefri momenttransmission ved driftshastighed. Centrifugalbremser bruges ofte som nødbremsesystemer. De kan sænke farten eller nedbringe belastningen til en bestemt hastighed.

Elektromagnetiske aksler og bremser
Elektromagnetiske aksler og bremser from SUCO er kendte for deres enkle design og deres enkle installation. Ligesom centrifugalkoblinger kan elektromagnetiske koblinger og bremser kun bruges til prøvekørsel. Der er garanteret momenttransmission uden resterende moment. Når den er aktiveret, skaber feltspolens elektromagnetik en magnetisk felt uden at bruge samleringen. Det magnetiske felt tiltrækker den kørende side mod inputdriverhubbet.

Kundespecifikke, specialdesignede løsninger:
SUCO designer og fremstiller individuelle og kundespecifikke løsninger, når man ikke kan bruge standardmodeller. Vores ingeniører undersøger forespørgsler for at sikre at de er mulige at gennemføre og at produktets design lever op til kundens ønsker.