Industriens førende erfaring

GENNEMTESTET TEKNOLOGI

ServoClass Koblinger

Moderne serverapplikationer er mere krævende end nogensinde før. Kravene til præcision og høje krav til AC og DC servomotorer applikationer gør det nødvendigt med et servomotor koblingsdesign, der især håndterer disse sofistikerede systemers behov.

Zero-Maxs ServoClass, servomotorer, akselkoblinger kombinerer årtier af brancheførende erfaring i fremstillingen af fleksible akselkoblinger med en kæmpe ekspertise i løsninger i bevægelseskontrol.

EGENSKABER

ServoClass Koblinger

  • Kan fås i 11 størrelser i enkelt- og dobbelt diskmodeller

  • Modellerne med dobbelt disk giver den højeste forskydningskapacitet.

  • Operativ temperatur går fra -22° til +212°F (-30° til +100C)
    Momentvurderinger fra 0.5 til 250 Nm.

  • Nav og centrale maskindele er fremstillet i aluminiumlegering og giver styrke og holdbarhed. Begge behandles for at forhindre oxidation og for at bevare fremtoningen.

  • Diskdelene er lavet af 304 rustfrit stål.

  • Koblinger er samlet præcist ved at bruge stor styrke, der er modstandsdygtige over for skruesikringer.

  • Integreret spændingsnav giver en hurtig og nem montering.

  • I overensstemmelse med RoHS – fremstillet af materialer i overensstemmelse med RoHS og indeholder ingen forbudte og skadelige stoffer.

Kombinerer årtiers erfaring som førende
indenfor branchen med usammenlignelig ekspertise inden for bevægelseskontrol

FORDELE

ServoClass Koblinger

Inerti og torsionel stivhed

Det er de vigtigste egenskaber ved en fantastisk servomotorkobling. Inertien burde nu være så lav, at den ikke biddrager overordnet til inertien i servosystemet. Jo lavere inertien er, jo mindre energi kræver servomotoren til at drive systemet, og derfor er en højere acceleration mulig.

Den torsionelle stivhed bør være høj nok til at forhindre koblingerne i at trække op under fartforhøjelser, deceleration eller skiftende betingelser. Zero-Maxs Servo Motor koblings torsionelle stivhed giver en højere systemresonans som i langt de fleste tilfælde er mere end nødvendigt.

 

Ingen tilbageslag

Dette er endnu en vigtig egenskab for en servomotorkobling med en høj ydeevne. En servomotorkobling kan have intet tilbageslag og stadig have et højt niveau af likvidation.

Intet tilbageslag er koblingernes evne til at vedligeholde det samme relative forhold mellem input og output akslen uden at miste bevægelse. Koblingernes windup kan være ufordelagtig for servosystemet. En kobling med et højt niveau af windup vil give positionsfejl for servosystemet.

Zero-Maxs Servomotor kobling er en kobling uden tilbageslag og giver et højt niveau af likvidation.

 

Forskydningskapacitet

En koblings forskydningskapacitet er også vigtig i servokontrolsystemer. Normalt vil justeringen af et godt fremstillet servosystem være meget god. Med tiden og under højt pres kan denne justering måske blive forringet.

Koblingen burde kunne klare denne forandring. Koblingen burde også hjælpe enhver fejl i form i de forbundne aksler og tolerancen i bevægelsesmonteringen. En anden vigtig fordel ved en høj forskydningskapacitet i dispersionen på lejerne og bøsninger i systemet.

Zero-Max servomotor koblingen har et design der giver tilstrækkelige grad af fleksibilitet, men ofrer ikke noget momentkapacitet eller den torsionelle stivhedskapacitet, og derfor minimerer den reaktionsbyrden for servomotorens lejer.