A unique mechanical variable speed
transmission drive

BEVIST TEKNOLOGI

Justerbare hastighedsdrev

Lav pris og bevist design. Mere end 1 mill. solgte eksemplarer.

Det hele begyndte i 1949, hvor Minnesota-investoren Sterling Stageberg udviklede et unik mekanisk transmissionsdrev. Stagebergs design varierede hastigheds ouputtet fra et konstant input fra nul til maksimum. I begyndelsen blev det brugt til vinduesvisker og blev straks en succes.

Det overordnede princip bag justerbare hastighedsdrev giver uendelige variabel og justerbar fart ved succesfuldt at skifte distancen som fire eller flere envejs-koblinger roterer den udgående aksel når de bevæger sig frem og tilbage.  

Funktioner

Justerbare hastighedsdrev

  • Kompakte og nemme at håndtere.
  • Nemme at installere. Kræver ingen speciel el-installation eller viden
  • Nemme at håndtere med løftestang eller med skruekontrol. Kan gentages.
  • Brug justerbare hastighedsdrev overalt på hele maskinen. Kan tage inputs på op til 2,000 RPM
  • Giver et konstant moment gennem hele hastighedsområdet.
  • 4:1 fartreducering. Drivet kan ofte bruges uden yderligere fartreducering.
  • Lave omkostninger og klogt design. Solgt i over 1000 eksemplarer.

Lave omkostninger og bevist design. 
Solgt i over 1 mill. eksemplarer.
Ideel for brugere og originale producenter af udstyr.  

FORDELE

 

Justerbare hastighedsdrev

Justerbare hastighedsdrevs justeringer klares nemt ved at bevæge en kontrolarm gennem en bue eller vores retvinklede gearkasse. Nogle Speed-Max drivere kan købes med standard elektriske motorer eller de kan forbindes til enhver kilde med roterende strømkilde på op til 2000 RPM.

For lavere fart/højere moment applikationer kan man få nogle Zero-Max drivere med vores retvinklede gearkasse. Nogle Zero-Max drivere kan købes med standard elektriske motorer, de kan forbindes med en hvilken som helst roterende kraft på op til 2000 RPM.

På ydersiden består det justerbare drev af en robust lukket kasse, en inputaksel, outputaksel og justerbar fartkontrol. Outputs fart reguleres præcist og nemt gennem en kontrolløftestang, hvilket indebærer en bekvemmelig låsemekanisme eller en skruekontrol for at holde farten på et passende niveau.

Justerbare hastighedsdrev kan fås med inputs både i og mod urets retning for at møde individuelle behov for fartkontrol. To modeller er udstyret med en omvendt løftestang der tillader at arbejde med, mod og neutralt med uret.

Tillader langsom, hurtig, små eller store ændringer i fart. Fartopsætninger gøres hurtigt og nemt. Ideel for dancer applikationer/ konstante fartændringer